S Mænds Sundhed

Hvert år danner omkring 1000 københavnere henvist til Center for Kræft & Sundhed København, som er blandt de førende i Danmark inden for kommunal kræftrehabilitering. - Det er vel rimeligt for at sige at når halvdelen af befolkningen har nogen særlige behov, så bør vi finde ud af og til hvordan vi opfylder studerende. Vi ved fx ligevis at mænd er underinformerede når det kommer i sundhed, derfor bør de kigge på hvordan vi formidler sundhed til hankøn, så det bliver snarere interessant for dem, og de synes det involverer noget, siger Svend Aage Madsen.
forplante sig Jeg havde ikke regnet med at jeg omtrent hver torsdag skulle i at gå ture impliceret min søster i Lundby Krat, og en ansigtsudtryk veninder er på grund af gåturene blevet inspireret til at starte på et hold inde på sundhedscenteret, det er jeg da glad for. Undertegnede kan godt lide for at være herude både solo og sammen med andre. Alle hilser pænt på hinanden, det er tilsvarende om man ikke evner være i dårligt humør i skoven. Her findes kun fuglekvidder og duften af skov, fortæller Freddie.svend ĺge madsen forfatter
Det er baggrunden for, at Selskab for Mænds Sundhed i omtalte uge sætter fokus på danske mænds sundhedstilstand. Svend Aage Madsen er formand for Forum fortil Mænds Sundhed. Han sætter fokus på den sundhedsmæssige ulighed imellem kønnene. Der fortælles om alle aspekter af mænds sundhed. Ifald mænds forhold til helbred, læger og forebyggelse - og om lægernes plus sundhedsvæsnets forhold til kvinder.
Center for Kræft og Sundhed er enkelt rådgivningscenter for kræftpatienter, pårørende og efterladte. Centret ligger i gå afstand fra Rigshospitalet og har en række gode træningstilbud, samtalegrupper, kostvejledning og rådgivning. Center for Kræft og Sundhed har hjulpet Frederiksberg Kommune med for at udvikle rehabiliteringstilbud til borgere med kræft.
Igen i år er uge 24 udråbt til ”Mens Health Week”, en uge hvor en lang række institutioner, foreninger og virksomheder sætter som midtpunkt på mænds sundhed. Fælles for de fleste af supersygehusene er, at de langt fra er færdige endnu. Ergo tager vi et smut forbi Center for Kræft og Sundhed i København, hvor centerchef fra København Kommune fortæller om, hvorledes arkitekturen i den daglige brug er med i at give patienterne snarere forløb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *